Sestdien, 9. augustā, no plkst. 14:00 – 16:00
Cirka riņķa dejas darbnīca ar Voodooflame  (Latvija, Šveice)

Uz nodarbībām lūdzam pieteikties līdz 3. augustam rakstot uz cirks@reriga.lv, norādot izvēlēto(ās) darbnīcas, savu vecumu, nodarbošanos, mazu aprakstu par sevi un savu fizisko sagatavotību, kā arī to, kāpēc vēlaties piedalīties tieši šajās nodarbībās. 

Par pasniedzēju:
Voodooflame, ir riņķu dejotāja un uguns šovu māksliniece no Latvijas, kas vairākus gadus ir pavadījusi dažādās valstīs, atklājot un apgūstot rinķa dejas mākslu. Rinķa deja ir mākslinieces dzīves lielais aicinājums, un uzskata to par skaistumu ar ko dalīties arī ar citiem! Riņķa deja ir ļoti īpaša. Voodooflame riņķa deju atklāja 2010. gadā. Kopš tā laika viņa nepārtraukti uzlabo savas iemaņas, piedaloties starptautiskās konvencijās un meistarklasēs. Kopš 2011. gada māksliniece aktīvi uzstājas gan ar gaismas, gan uguns šoviem (līdz pat 4 rinķiem vienlaicīgi), kā arī regulāri rīko meistarklases kā bērniem, tā pieaugušajiem. Dejotāja ir uzstājusies vairāk kā 10 dažādās valstīs, neskaitāmos festivālos, kā arī privātos pasākumos.

Meistarklase:
Riņķa deja ir ļoti īpaša. Tā ne tikai palīdz uzturēt ķermeni lieliskā formā bet ir vizuāli baudāma, un triku arsenāls ir neizsmeļams! Darbnīcā būs iespēja apgūt riņķa dejas pamatus, kā arī pamata trikus. Dalība – sākot no 8 gadu vecuma, ērts apģērbs, ērti, bezpapēžu apavi, labs garastāvoklis un spēja nepadoties, ja uzreiz nesanāk!

 

: