Interaktīvā Teātra darbnīcas ar Zandu Priedīti (11+)
Piektdien, 8. augustā, no 17:30 līdz 19:30 un sestdien, 9. augustā, no 15:30 – 17:30 

Uz nodarbībām lūdzam pieteikties līdz 3. augustam rakstot uz cirks@reriga.lv, norādot izvēlēto(ās) darbnīcas, savu vecumu, nodarbošanos, mazu aprakstu par sevi un savu fizisko sagatavotību, kā arī to, kāpēc vēlaties piedalīties tieši šajās nodarbībās.

Par pasniedzēju:
Beigusi studijas Kultūras menedžmentā, studējusi uzstāšanās mākslu tautas skolā Dānijā (Performers school) un Spānijā, fiziskā teātra skolā (Moveo). Kopš 12 gadu vecuma nodarbojas ar skatuves mākslu, praktizējusi teātri, laikmetīgo deju, improvizāciju, kontaktimprovizāciju, buto deju, tradicionālo dziedāšanu, fizisko un ielu teātri. Zanda piedalījusies vairākos projektos kā aktrise, vadījusi teātra nodarbības dažādām vecuma grupām, kā arī palīdzējusi organizēt kultūras pasākumus gan Latvijā, gan Dānijā un Slovēnijā.

Paredzētas divas Meistarklases viena vecuma grupai no 11 līdz 14 gadiem un grupai no 15 gadu vecuma. Nodarbības notiks latviešu valodā un ilgs divas stundas ar pārtraukumu. Katrā nodarbībā var piedalīties līdz 15 dalībniekiem. Nodarbībai nepieciešams ērts apgērbs.

  • Meistarklase  vecuma grupai no 11 līdz 14 gadiem.

Spēlēsimies ielās!
Vai jūs vēlaties par kļūt ielas nindzju, burvju-pasaku princesi, savvaļas dzīvnieku, milzu robotu vai neredzamu citplanētieti ar 15 kājām? Nāciet un atklājiet spēku ielas teātrī!
Izmantojot vienkāršas spēles un jautrus uzdevumu vingrinājumus, meistarklases dalībnieki varēs iepazīt fiziskā teātra pamatus, grupu improvizāciju un izveidot savus mini teātra raksturtēlus. Kopā mēs attīstīsim iztēles prasmes, ķermeņa izpausmi, darbu grupā un teātra spēli. Meistarklases gaitā tiks radīta vienkārša “zibakcija” jeb ” flashmob” un mēs to parādīsim Rīgas ielās.

  • Meistarklase vecuma grupai no 15 gadiem

Iekaro pilsētu!
Kā pamanīt visu, kas pastāv un noris ap tevi un kā panākt, lai tu tiktu pamanīts? Nāciet un atklājiet spēku ielas teātrī!
Dalībnieki pētīs fiziskā teātra pamatus, grupu improvizāciju un izveidos interaktīvā teātra raksturtēlus. Mēs attīstīsim iztēles prasmes, kas savieno ķermeni un balsi, praktizēsim grupu apziņu un improvizāciju. Kā daļu no meistarklases mēs izmantosim, lai radītu nelielu “Flashmob” Rīgas pilsētvidē.