BIG WOLF COMPANY IZRĀDE THREE SISTERS

Igaunijas pirmā profesionālā mūsdienu cirka trupa. Big Wolf Company dibināja Grete Gross un Lizeth Wolk 2015. gadā, kad sākās lugas “Mūžīgās vakariņas” veidošana. Lizeta un Grēta ir beigušas Somijas cirka skolu (SaSak Circus Education, Lahti) Apvienojot spēkus, Big Wolf Company rada izrādes katrai gaumei: stilīgas retro komēdijas, bet arī aizkustinošus solo iestudējumus. Trupa virzās uz kopīgu mērķi – likt visai Igaunijai iemīlēt cirku un parādīt, cik daudzpusīga var būt cirka māksla.

“Trīs māsas” ir izrāde, kas stāsta par Baltijas Ziemeļvalstu diženajām sievietēm. Par viņu maigumu, spēku, pārliecību un bailēm. Noslēpumi atklājas patiesībā un pazūd starp debesīm un zemi. Nav pareiza vai nepareiza, nav laba vai slikta, sieviete ir tikai miesa un kauls māsas mīlestības plīvurā. 

Projekta pamatā ir gaisa disciplīnas (šūpuļtīkls, stīpa) un roku stāvēšana/akro-deja apvienojumā ar asprātīgu komēdiju, kas papildināta ar sociālu kritiku un izdejota ar tautasdziesmām un eposu stāstiem. Veidojot izrādi, komanda pētīja vecās ziemeļu tradīcijas par laulībām, sieviešu lomu mājsaimniecībā, kāda veida sieviete bija vēlama vecajos laikos un kā tā ir mainījusies (vai nav mainījusies) mūsdienās. 

Pirmdien, 23. augustā 19.45-20.30 brīvdabas teritorijā pie Zeļļu ielas 25, Āgenskalnā
Otrdien, 24. augustā 19.45-20.30 brīvdabas teritorijā pie Zeļļu ielas 25, Āgenskalnā

Ilgums: 45 minūtes
Ieteicamais vecums: 5 gadi
Bez maksas

Izpildītāji: Grete Gross (EST), Lizeth Wolk (EST), Ghia Lumia (FIN)
Ideja un radīšana: Big Wolf Company

Apmeklējot izrādi, jūs piekrītat ka:
• varat tikt fotografēts un filmēts;

• jūsu attēls var tikt izmantots TV un interneta translāciju laikā, filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos u.c. masu mediju publikācijās.