Sākusies biļešu iepriekšpārdošana

Ar šīs vasaras festivāla programmas izziņošanu ir sākta biļešu iepriekšpārdošana uz festivāla laikmetīgā cirka izrādēm telpās.

Starptautiskais ielu mākslas un pasaules mūzikas festivāls RE RE RĪGA! šogad norisināsies no 6. līdz 9. augustam un piedāvās daudzveidīgu brīvdabas izrāžu programmu, kurā būs akrobātika, ielu teātris, performances, kā arī pasaules mūzikas koncerti. Festivāla jaunums šogad ir laikmetīgā cirka izrāžu programma iekštelpās.

Šogad festivāls plāno pulcēt vairāk nekā 15 000 apmeklētāju un būs Baltijā lielākais laikmetīgā cirkus un pasaules mūzikas festivālu.

Centrālā festivāla norises vieta šovasar būs Kongresu Nama laukums, īpaši izziņotas izrādes notiks arī citur pilsētvidē, bet mūzikas skatuve atradīsies Kultūras kafejnīcā „Espanāde2014”. Kopumā šogad RE RE RĪGA! dalību jau apstiprinājuši 20 kolektīvi ar 65 māksliniekiem no 12 valstīm. Festivālā sola pārsteidzošu programmu četru dienu garumā

„Festivāls šogad notiek jau otro reizi un apvieno tādus dekokrātiskus mākslas žanrus kā laikmetīgais cirks, ielu teātris, pasaules mūzika un deja. Festivāls ir lielākais Baltijā un ir atradis savu unikālu nišu Rīgas daudzveidīgajā kultūras notikumu vidē. Šogad festivāls būs lielāks, pieejamāks, pulcēs vairāk skatītāju, notiks pašā pilsētas centrā – pilsētas skvēros un Vecrīgā. Šī gada jaunums būs laikmetīgā cirka izrāžu programma iekštelpās –  ar daudz nopietnāku programmu, augstāku sarežģītības līmeni,”  programmu raksturo RE RE RĪGA! radošais direktors Mārtiņš Ķibers.

Biļetes uz laikmetīgā cirka programmu iekštelpās var iegādāties „Biļešu
Serviss” tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.