Wise Fools ir trio no Somijas, ko veido Maria Peltola, Valpuri Kaaminen un Jaimee Allen. Profesionālo cirka izglītību mākslinieces ieguvušas Beļģijas augstskolā École Superieure des Arts du Cirque, ko absolvēja 2014. gadā. 2015. gadā ar savu darbu viņas ieguva sudraba medaļu Parīzes prestižajā festivālā Mondial du Cirque de Demain. Trio ir strādājis kopā ar Cirque du Soleil, vācu kompāniju GOP, kā arī piedalījies vairākos ielu mākslas festivālos Korejā, Spānijā, Beļģijā un Izraēlā.

2017. gadā Wise Fools izveidoja savu pirmo izrādi “Trashpheze”.

Mums nemitīgi liek gribēt vairāk. Visam jābūt lielākam, labākam un jaunākam. Izrādes „Trashpeze“ trīs varones attopas pamestas atkritumu zemē. Viņas ir izmestas, pamestas un pazudušas, kā viss tas, ko mēs vairs negribam. Caur šo  dīvaino un humora pilno absurdu „Trashpeze“ reibina ar elpu aizraujošām un unikālām cirka tehnikām uz trīskāršās trapeces, virves šūpolēm un dejas trapeces.

Otrdien, 20. augustā, plkst. 19.00 Rīgas cirka pagalmā.
Trešdien, 21. augustā, plkst. 19.00 Rīgas cirka pagalmā.
Ieeja brīva.

Ilgums: 30 minūtes
Disciplīnas: trīskāršā trapece, virves šūpoles, dejas trapece
Bez vecuma ierobežojuma.
Koncepcija, režija, izpildījums: Jaimee Allen, Valpuri Kaarninen, Maria Peltola
Režijas konsultācija: Meri-Maija Näykki

Apmeklējot izrādi, Jūs piekrītat ka:
• varat tikt fotografēts un filmēts;
• Jūsu attēls var tikt izmantots TV un interneta translāciju laikā, filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos u.c. masu mediju publikācijās.