CIRQUE ENTRE NOUS IZRĀDE ENTRE NOUS…

Cirka apvienība Entre Nous dibināta 2017. gadā, un tajā darbojas vairāki dažādu tautību cirka mākslinieki. Eloīza savas cirka mākslinieces gaitas aizsākusi Parīzē, Matiass un Heremiass studējuši cirka mākslu Buenosairesā, Konstance un Deivids mācījušies cirka skolā Kvebekā, bet Sāra – Berlīnē.

Viņi ir ceļojuši, sajaukušies ar dažādām kultūrām un kļuvuši par pasaules pilsoņiem. Satikušies un nolēmuši nākotni būvēt kopā. Viņu māksliniecisko pieeju radīšanas procesam raksturo kaislība uz tādu cirka mākslas disciplīnu kā ķīniešu kārts. Kaut kur pa visu starp debesīm un zemi, starp vieglumu un gravitātes efektu, viņu stāsts skatītāju acīm paver trīsdimensionālu telpu, kurā akrobātika satiekas ar kustību, radot vertikālo baletu.

Izrādē “Entre nous…” (“Starp mums…”) savijas sadarbība, intimitāte, smiekli un mūzika, kopā veidojot mīlestības pilnu izrādi, kas savieno augstas klases cirka mākslas virtuozitāti un emocijas. Četri mākslinieki ir attīstījuši maigu un emocionālu horeogrāfiju uz/ap ķīniešu kārts. Akrobātika, deja, teātris un mūzika savijas kopā un kļūst par vienu veselu.

Rīgas svētkos
Sestdien, 15. augustā 13.00 un 16.00 Dzegužkalna parka estrādē
Svētdien, 16. augustā 13.00 un 16.00 Dzegužkalna parka estrādē

Ilgums: 40 minūtes
Bez vecuma ierobežojuma
Bez maksas

Radītāji un izpildītāji: Héloïse Bourgeois, Matias Plaul, Jeremias Faganel, Constance Bugnon, David Ayotte
Horeogrāfs: Lucas Condro
Konsultants: Quentin Bouissou

Apmeklējot izrādi, jūs piekrītat ka:
• varat tikt fotografēts un filmēts;
• jūsu attēls var tikt izmantots TV un interneta translāciju laikā, filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos u.c. masu mediju publikācijās.