Laikmetīgā cirka un ielu mākslas festivālā RE RĪGA! — cirka mākslas svētki Rīgas pilsētvidē

Laikmetīgā cirka un ielu mākslas festivāls RE RĪGA! šogad norisināsies dažādās Rīgas vietās. 15. un 16. augustā Rīgas pilsētas svētku programmā iekļautas bezmaksas laikmetīgā cirka un ielu izrādes, kā arī Rīgas cirka skolas aktivitātes bērniem Dzegužkalnā. Savukārt no 17. līdz 20. augustam festivāls piedāvās izrādes Rīgas centrā – Rīgas cirkā un tā apkaimē, K. K. fon Stricka villā un citviet.
BIĻETES

Viens no festivāla viesiem – apvienība Amer i Àfrica (Katalonija) rādīs iestudējumu “Envà”, kurā divi izrādes varoņi, izmantojot pāru akrobātikas tehniku un nedaudz iesaistot arī skatītājus, izspēlēs cilvēcisko attiecību īpatnības.

Rīgas pilsētas svētkos uzstāsies Rīgā jau savulaik pabijušais klauns Murmuyo. Šoreiz viņš rādīs izrādi “Su-Seso taladro”, kurā ķersies pie satiksmes regulēšanas jautājumiem.

Festivāla programmā piedalīsies vēl citi viesmākslinieki, tostarp arī mākslinieki no Rīgas cirka rezidenču programmas.
“Re Rīga!” piedāvā gan maksas, gan bezmaksas izrādes. Vairums festivāla izrāžu (īpaši Rīgas svētku programmā iekļautās) ir paredzētas ģimeņu auditorijai – tās ir oriģinālas, asprātīgas un izklaidējošas.

Izrādēs tiks veikti visi atbilstošie drošības un sanitārie pasākumi.

Foto: Yngwie Scheerlinck