Festivāla programma 2021. gadā ilgs 3 dienas – no 23. līdz 25. augustam un piedāvās starptautiskas un vietējās laikmetīgā cirka un ielu mākslas izrādes pilsētvidē, kā arī izglītības programmu bērniem sadarbībā ar Rīgas cirka skolu “Rotaļlaukums”.

Festivāls norisināsies slēgtā teritorijā Zeļļu ielas 25 dārzā.

Epidemioloģiskās drošības noteikumi:

Pāsākuma apmeklētājiem no 12 gadu vecuma ieejai Festivālā teritorijā (gan uz izrādēm, gan rotaļu laukumu) ar derīgu Covid-19 sertifikātu vakcinētām, pārslimojušām un testētām personā.

NB! Bērniem, kuri jaunāki par 12 gadiem, pirms pasākuma tests NAV jāveic un digitālais sertifikāts nav jāuzrāda! Bērniem no 12 gadu vecuma jāuzrāda digitālais sertifikāts, kas apliecina pirms pasākuma veikta Covid-19 testa negatīvu rezultātu jeb vakcinācijas vai pēdējo 6 mēnešu laikā Covid-19 infekcijas pārslimošanas faktu.

Informējam, ka COVID-19 laboratorisko testēšanu pasākumu apmeklēšanai un pakalpojumu saņemšanai bērniem līdz 18 gadu vecuma no valsts budžeta līdzekļiem apmaksā testu līdz š. ģ. 1 septembrim.

Festivāla programma domāta, lai pasākuma dalībnieki lieki nepārvietotos un izrādes noris viena aiz otras ar nelieliem tehniskiem pārtraukumiem.

Izglītības programma bērniem “Rotaļlaukums” beigsies dažas minūtes pirms vakara programmas. Bērniem tiek dota iespēja rezervēt vietu vai pamest festivāla norises teritoriju.

Iepriekšēja reģistrācija uz pasākumiem:

PIRMDIENA

https://ej.uz/reriga-2021-pirmdiena-23-aug-tickets 

OTRDIENA

https://ej.uz/reriga-2021-otrdiena-24-aug-tickets

TREŠDIENA

https://ej.uz/reriga-2021-tresdiena-25-aug-tickets