FESTIVĀLA RE RĪGA! UN RĪGAS CIRKA SKOLAS “ROTAĻLAUKUMS ĀGENSKALNĀ

Re Rīga! festivāla programma 2021. gadā ilgs 3 dienas – no 23. līdz 25. augustam un piedāvās starptautiskas un vietējās laikmetīgā cirka un ielu mākslas izrādes pilsētvidē, kā arī izglītības programmu bērniem sadarbībā ar Rīgas cirka skolu “Rotaļlaukums”. Festivāls norisināsies slēgtā brīvdabas teritorijā Zeļļu ielas 25 dārzā.

Rotaļu laukumā bērniem būs iespēja apgūt cirka prasmes pie Rīgas cirka pasniedzējiem Dmitrija Pudova un Maijas Sukutes, kā arī 6 cirka skolas asistentiem.

Cirka rotaļu laukums būs sadalīts 3 tematiskajās zonās: objektu manipulācija, veiklība un lielo burbuļu darbnīca. Cirka rotaļu laukums veidots tā, lai pēc iespējas dažādāka vecuma bērni varētu iepazīt dažādas cirka disciplīnas un iegūt pamatiemaņas.

Bērniem, kuri ir vecumā no 12 līdz 17 gadiem, ja nevar uzrādīt derīgu COVID-19 sertifikātu, jāuzrāda COVID-19 negatīvs tests un testam jābūt veiktam vismaz pirms 24 h prims pasākuma norises brīža. Informējam, ka COVID-19 laboratorisko testēšanu pasākumu apmeklēšanai un pakalpojumu saņemšanai bērniem līdz 18 gadu vecuma no valsts budžeta līdzekļiem apmaksā testu līdz šī gada 1. septembrim.

Festivālu RE RĪGA! Rīgas vasara 2021 kultūras programmas ietvaros atbalsta Rīgas dome un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

*Foto: Kristīne Madjare