MONAD izrāde “YIN ZERO”
Francija

Izrādē “Yin Zero” apvienoti žonglēšanas un dervišu dejas elementi. Mākslinieki publiku aicina, šķērsojot robežu starp pasaulēm, ceļot laikā un telpā. Ar sapņainas žonglēšanas, dejas un horeogrāfijas ritma palīdzību izrādi skatītāju ieved transa un hipnozes valstībā.

“Cie Monad” ir žonglēšanas un dejas apvienība, ko 2018.gadā nodibināja mākslinieki Van-Kim Trans (Van-Kim Tran) un Kirils Humens (Cyrille Humen). Van-Kim Trans ir ieguvis maģistra grādu inženierzinātnēs, pašmācības ceļā apguvis žonglēšanu un mācījies Lomme cirka skolā.  Viņš profesionāli praktizējis laikmetīgo, buto un derviša deju kopā ar Carolyn Carlson, Jean-Daniel Fricker and Ziya Azazi. Cyrille Humen ir  žonglieris un dejotājs. Viņa žonglēšana ir īpaši fiziska un akrobātiska. 2016. gadā kopā ar Van-Kim organizēja un piedalījās pašmācības treniņu un žonglēšanas darbnīcu sērijā Faaac. Veicis savus darbus visā pasaulē, viņš 2018. gadā sāka strādāt ar Anglijas cirka apvienību Acrojou.

Kad un kur: 15. augustā 18.30 Rīgas cirkā
17., 18. un 19. augustā plkst. 18.00 Vērmanes dārzā
Ieteicamais vecums: bez vecuma ierobežojuma
Izrādes garums: 25 min
Bez maksas

!!! Uz 15. augusta izrādi jāizņem BRĪVBIĻETES

Apmeklējot pasākumu, jūs piekrītat, ka publicitātes nolūkos:

  • varat tikt fotografēts un filmēts;
  • jūsu attēls var tikt izmantots TV un interneta translāciju laikā, filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos u.c. masu mediju publikācijās.

Izrādi atbalsta Rīgas dome.