“Cirks – tā ir viena no mākslas formām, kur var demonstrēt cilvēku spējas. Īsts cirks pastāv tikai tad, ja tajā ir tādi elementi kā bailes, smiekli un pārsteigums,” saka burvju mākslinieks Gabriels Gots, kurš festivālā RE RĪGA! piedāvās iluzionisma klasiskajās tradīcijās ieturētu izrādi ar… rotaļlietām. Tajā neizpaliks ne bailes, ne smiekli, ne pārsteigums. Tas būs ceļojums cirka fantastiskajā pasaulē, kur šķietami parastas rotaļlietas iegūst spilgtus raksturus un iekuļas dažādās negaidītās dēkās.

Gabriels Gots savos priekšnesumos izkāpj no ierastā cirka robežām, piedāvājot skatītājam ko vairāk par burvju trikiem ar lakatiņiem, monētām un jau redzētiem kāršu trikiem. Savu māksliniecisko karjeru Gabriels Gots sācis ar žonglēšanu, ar laiku pārejot uz nažu mešanu, un, visbeidzot – ilūziju un maģiju. Mākslinieks ir iedvesmojies no vairākiem pasaulē atzītiem cirka mākslas šoviem un izrādēs neizmanto dzīvniekus. Viņš paļaujas uz savu izveicību un iluzionista talantu, kas ir ļāvis izveidot Latvijā vēl neredzētu maģijas un triku programmu.

Otrdien, 20. augustā, plkst. 18.00 Rīgas cirka Zirgu stallī
Trešdien, 21. augustā, plkst. 18.00 Rīgas cirka Zirgu stallī

Ieeja – bez maksas
Vietu skaits ierobežots!

Ilgums: 25 minūtes
No 3 līdz 12 gadu vecumam

Apmeklējot izrādi, Jūs piekrītat ka:
• varat tikt fotografēts un filmēts;
• Jūsu attēls var tikt izmantots TV un interneta translāciju laikā, filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos u.c. masu mediju publikācijās.